Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Τα άλλα... Κάλαντα, από τον ΣΥΡΙΖΑ Βύρωνα.



 
Το πρωί της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, οι νέοι και οι νέες του ΣΥΡΙΖΑ Βύρωνα κυκλοφόρησαν στους δρόμους και τα καταστήματα της περιοχής και έψαλλαν τα παρακάτω διασκευασμένα, και πολιτικά αιχμηρά, κάλαντα.


Αρχιμηνιά κι αρχιχρονιά

Μας κατακλέψανε χοντρά

Λεφτά μας λέγαν πως υπάρχουν

Τά’δωσαν, τά’δωσαν σ’αυτούς που τά’χουν



Και για να μη φωνάζουμε

Μπάτσους στους δρόμους βγάζουνε

Να δε- να δέρνουν τον κοσμάκη

Κι ο Άδωνης χέρι-χέρι με Γιωργάκη



Στο Δου-Νου-Του κακή χρονιά

Και στο ΠΑΣΟΚ που κυβερνά

Φτύστε του Mega τα δελτία

Καταντή- καταντήσανε αηδία



Αρχιμηνιά κι αρχιχρονιά

Τον απεργό, τον πρόσφυγα

Πάντα, πάντα να τους στηρίζεις

Άλλοι φταί- άλλοι φταίνε, άλλους μη βρίζεις



 
Στο τέλος, κανείς δεν ευχήθηκε "και του χρόνου..."!

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Η Μαρία Αντουανέτα ζει...





 
Το παραπάνω βίντεο δείχνει τις στιγμές λίγο πριν την επίθεση στο βουλευτή της ΝΔ Κωστή Χατζηδάκη και τον ξυλοδαρμό του.  Ο βουλευτής φαίνεται να περνά χωρίς συνοδεία μπροστά από ένα μεγάλο τμήμα της απεργιακής συγκέντρωσης που βρισκόταν μπροστά από τη Βουλή, επιδεικνύοντας πλήρη άγνοια κινδύνου. Αναγνωρίζεται από τον κόσμο, γελάει ως απάντηση στις αποδοκιμασίες του και τελικά δέχεται την επίθεση.

Οι εικόνες μας επιβεβαιώνουν κάτι που υποψιαζόμασταν αλλά δεν μπορούσαμε ίσως να συνειδητοποιήσουμε στην πλήρη του έκταση και ένταση: την αποκοπή ενός μέρους του πολιτικού προσωπικού των δύο μεγάλων κομμάτων από τα τεκταινόμενα στην ελληνική κοινωνία σε τέτοιο βαθμό ώστε να μην αναμένουν την έκφραση της οργής του κόσμου εναντίον τους.

Ίσως ο Κωστής Χατζηδάκης να πίστευε πως ως βουλευτής της αντιπολίτευσης είναι πλέον στο απυρόβλυτο. Δεν έχει καταλάβει τη γενική απαξίωση που υφίσταται το πολιτικό σκηνικό, η οποία απειλεί να παρασσύρει ακόμη κι αυτούς που ουδέποτε είχαν κυβερνητική ευθύνη. Ακόμη χειρότερα, ίσως να ανήκει σε αυτόύς τους πολιτικούς που πιστεύουν πως όταν μιλάνε στις ειδήσεις ο κόσμος από το σπίτι του τους χειροκροτεί.

Το αξιοσημείωτο είναι πως δεν αναφερόμαστε σε έναν άνθρωπο που μπήκε στην πολιτική διά της τεχνοκρατικής οδού, δεν μιλάμε για κάποιον που αναδείχθηκε εκτός κομματικού μηχανισμού και χωρίς προηγούμενη άξια λόγου πορεία στην πολιτική, όπως πολλοί από τους υπουργούς της νυν κυβέρνησης που ουσιαστικά αποτελούν συμβούλους του Παπανδρέου και με την αποχώρηση του θα χαθούν για πάντα από την πολιτική, όπως ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου και ο Γιώργος Πεταλωτής. Μιλάμε για τον Κωστή Χατζηδάκη, ο οποίος έχει διατελλέσει ακόμη και Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, άρά έχει μία μυρωδιά από αυτό που θα λέγαμε "χαμηλή πολιτική", σε αντιδιαστολή με την "υψηλή πολιτική" των τηλεοπτικών παραθύρων.

Ίσως η μακρόχρονη παραμονή στις Βρυξέλες και η αυτονόμηση από το κομματικό κέντρο και τα εκεί τεκταινόμενα να θολώνει τη μνήμη, να αμβλύνει τις εντυπώσεις και να ισχυροποιεί τις ατομικές απόψεις. Το έχουμε ξαναδεί άλλωστε αυτό το έργο.



Η τρομαγμένη έκπληξη που διαγράφεται στο ματωμένο πρόσωπο του Χατζηδάκη μετά την επίθεση θυμίζει το σοκ που πάθαιναν οι αξιωματικοί στους πρώτους πολέμους του 20ου αιώνα, όταν οι στρατιώτες έσπαγαν το ως τότε πολεμικό savoir vivre και αντί να επιτίθενται μόνο στους ομολόγους τους σκότωναν και τους αντίπαλους αξιωματικούς, που ως τότε απολάμβαναν μίας ασυλίας. Θυμίζει την έκφραση που φαναζόμαστε πως θα είχε η Μαρία Αντουανέτα όταν είδε τον αγριεμένο λαό να μπαίνει στο παλάτι της, χωρίς να μπορεί να καταλάβει το "πως" και το "γιατί". Ξέρουμε πια ότι η περίφημη φράση "Αφού ο λαός δεν έχει ψωμί, γιατί δεν τρώει παντεσπάνι;" πιθανότατα δεν ειπώθηκε ποτέ. Ξέρουμε όμως πως ακριβώς λόγω της απόστασης της βασίλισσας από το λαό της, θα μπορούσε και να έχει ειπωθεί.

Μία τέτοια στάση, τηρουμένων των αναλογιών, δείχνει και η συμπεριφορά του Κωστή Χατζηδάκη, ενός από τους υστερικά νεοφιλελεύθερους υπουργούς της προηγούμενης κυβέρνησης που φρόντισε να πουλήσει την Ολυμπιακή για να χτιστούν δήθεν με τα χρήματα που θα εξοικονομούνταν 30 νοσοκομεία και 150 σχολεία (ενώ σιγά σιγά κλείνουν και αυτά που υπήρχαν) και που με δική του ερώτηση άνοιξε το ζήτημα της αναγνώρισης των Ιδιωτικών Κολλεγίων ως ισότιμων με τα Πανεπιστήμια. Ενός βουλευτή που σήκωσε το χεράκι του μέσα στο Κοινοβούλιο και το απαξίωσε ως θεσμό λαϊκής κυριαρχίας, ψηφίζοντας υπέρ της διάλυσης των εργασιακών δικαιωμάτων, καταστρέφοντας χιλιάδες ζωές και βυθίζοντας ανθρώπους στην απόγνωση.

Μετά από όλα αυτά, μήπως μαζί με τη σωματική βία θα έπρεπε να καταδικάσουμε και κανα δυο πράγματα ακόμη; Άλλωστε, στη μεγάλη ματιά της Ιστορίας, τα συλλυπητήρια για το κομμένο κεφάλι της Μαρίας Αντουανέτας μοιάζουν πολύ αστεία...

Ο Βρετανός Πρετεντέρης.



Στη συνέντευξη που έδωσε ο φοιτητής με το εγκεφαλικό πρόβλημα, ο οποίος ξυλοφορτώθηκε από την αστυνομία στην Αγγλία κατά την διάρκεια διαδήλωσης για την αύξηση των διδάκτρων στα αγγλικά πανεπιστήμια, έπεσε πάνω σε μία αγγλική εκδοχή του Πρετεντέρη. Με το προσεκτικό βρετανικό σφάξιμο με το βαμβάκι (η εξέλιξη μερικών αιώνων κυριολεκτικού σφαξίματος σε διάφορα μήκη και πλάτη της αποικιοκρατούμενης γης, όπου ο ήλιος και το μαχαίρι δεν έδυαν ποτέ!) προσπαθεί να δημιουργήσει την εντύπωση πως η δράση του διαδηλωτή δικαιολογεί τη βίαιη ενέργεια της αστυνομίας. Τον ρωτάει λοιπόν αν κινήθηκε με το καροτσάκι του (!) εναντίον της αστυνομίας. Αργότερα, με αναφορά στα όσα γράφει στο blog του, τον ρωτάει αν νιώθει "επαναστάτης"!

Στην πραγματικότητα βέβαια, απλώς στέλνει το μήνυμα στους υπόλοιπους διαδηλωτές, πως αν βρεθούν στην ίδια θέση θα κατηγορηθούν αμέσως για επίθεση κατά της αστυνομίας και για... σχέδιο ανατροπής του καθεστώτος!

"Το θύμα δεν είμαι εγώ, είναι ο φοιτητής που βρίσκεται στο νοσοκομείο ετοιμοθάνατος από χτύπημα αστυνομικού! Τι θα λέγατε στις ειδήσεις αν αντί για αυτόν ήταν στο νοσοκομείο ένας αστυνομικός ή ο Κάρολος;", ρωτάει ο φοιτητής. Και αμέσως δέχεται την ερώτηση αν πετούσε τίποτα ο ίδιος εναντίον της αστυνομίας!

Σε μία πρώτη ματιά, η αντιμετώπιση που είχε ο τραυματισμένος διαδηλωτής στο τηλεοπτικό στούντιο είναι πολύ πιο σκληρή από αυτή που θα είχε στην ελληνική τηλεόραση. Εδώ η ευαισθησία των πολιτών αλλά και η παραδοσιακή δυσπιστία τους έναντι της αστυνομίας θα επέβαλλε μία άλλου τύπου διαχείριση.  Τουλάχιστον όμως στο BBC ο τραυματίας είχε να αντιμετωπίσει μόνο έναν δημοσιογράφο. 
Ας σκεφτούμε τον ίδιο άνθρωπο, ως αρτιμελή όμως διαδηλωτή, στο δελτίο ειδήσεων του MEGA. ΠΟΣΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΝ ΟΙ ΚΡΑΥΓΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ;;;

Ακύρωση δρομολογίων. Όχι για το λόγο που νομίζετε...!



Πολλά δρομολόγια του ΟΣΕ τις ημέρες των γιορτών ακυρώνονται. Όχι λόγω απεργιών ή στάσεων εργασίας. Τα ακυρώνει και τα καταργεί η ίδια η διοίκηση του ΟΣΕ, στο πλαίσιο της... "εξυγίανσης" του οργανισμού!

Άντε Ελληνάρες επιβάτες, που τόσα χρόνια κάνετε γιορτές στα σπίτια σας επειδή οι υπάλληλοι του ΟΣΕ γιορτάζουν μακρυά από τα δικά τους, για να σας μεταφέρουν με ασφάλεια. Γκρινιάξτε τώρα για τις... απεργίες!!! Δεν πειράζει, κάντε Χριστούγεννα μέσα στα ΚΤΕΛ!

"Για κάθε ένα ευρώ που παίρνετε από τους συνταξιούχους, χαρίζετε τρία στο μεγάλο κεφάλαιο!" Η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή για τον προϋπολογισμό.


Top σημεία:

Μειώσατε το έλλειμμα 6 μονάδες και καταστρέψατε τη μισή Ελλάδα! Η ύφεση βρίσκεται στο 4,2%!

Μπήκαμε στο Μνημόνιο με χρέος 126% του ΑΕΠ και μέσα σε ένα χρόνο φτάσαμε στο 142%! Και του χρόνου θα έχει πάει στο 153%!

Η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα της Ε.Ε. σε λόγο κερδών προς μισθούς! Και το πρόβλημα είναι οι υψηλοί μισθοί;;;
 Μειώσατε τις συντάξεις για να εξασφαλίσετε 100 εκατ. ευρώ και την ίδια στιγμή μειώνοντας τον φορολογικό συντελεστή στις επιχειρήσεις χαρίζετε 320 εκ. ευρώ! Κι από πάνω, κάνετε και περαίωση!

Έχουμε ταξικό πόλεμο και εσείς έχετε επιλέξει με ποιο μέρος είστε!


Η "Α.Β. Βασιλόπουλος" είχε έσοδα 1,5 δις ευρώ και πλήρωσε φόρο 19,5 εκατ. ευρώ. Όλοι μαζί οι εργαζόμενοι του πλήρωσαν μεγαλύτερο φόρο!

Η Coca Cola είχε τζίρο 6,5 δις ευρώ και πλήρωσε φόρο 77 εκατομμύρια!

Οι εφοπλιστές, με τον μεγαλύτερο στόλο στον κόσμο, πληρώνουν μόνο 12 εκατ. ευρώ φόρο. Ακόμη και οι μετανάστες πληρώνουν 50 εκατ. ευρώ για τις πράσινες κάρτες!
Τι χρειάζεται η χώρα; Δύο ακόμα υποβρύχια 700 εκατ. ευρώ κατά παραγγελία των Σαουδαράβων που εκμεταλλεύονται τα ναυπηγεία; Με αυτά τα λεφτά μπορούν να εθνικοποιηθούν τα ναυπηγεία!

Απορρίπτατε διαρκώς και χλευάζατε τις πρότάσεις της Ευρωπαϊκής Αριστεράς για έκδοση ευρωομολόγου και το δανεισμό από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και τώρα εμφανίζεστε θιασώτες του, χωρίς να λέτε και το τι εννοείτε!Δώσατε 50 δις ευρώ κρατικό χρήμα στις τράπεζες και αυτές έκλεισαν τις κάνουλες.

Κάνετε την Ελλάδα χώρα απέραντης φτώχειας και τεράστιων ευκαιριών για τους αετονύχηδες!

Το δόγμα σας είναι "τσακίστε τις διαδηλώσεις, πνίξτε τις στα δηλητηριώδη χημικά". Δείτε τι έκαναν οι αστυνομικοί φορώντας κουκούλες!

Ηγείστε τις πιο δεξιάς κυβέρνηση που έχει γνωρίσει ο τόπος από τη Μεταπολίτευση και μετά.
Είμαι βέβαιος ότι σας ζηλεύει ο κος Μητσοτάκης.
Με ταξική βία, με αναλγησία και κοινοβουλευτικά πραξικοπήματα, με καταστολή και τρομοκρατία. Ο λαός θα συγκροτηθεί, παρά τις αδυναμίες της Αριστεράς. Θα σας αμφισβητήσει από τα αριστερά, θα φτιαχτεί ένα νέο πολιτικό μέτωπο εναντίον του Μνημονίου.


και... bonus track (!), συνέντευξη στον Χατζηνικολάου, όπου εξηγεί γιατί δεν πήγε στην συνάντηση με τον Παπανδρέου.









Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟΣ ΑΚΤΙΒΙΣΜΟΣ!

Ακτιβισμός της Νεολαίας ΣΥΝ. Παριστάνοντας τον Σύλλογο Ειλικρινών Βιομηχάνων, λέει όσα οι βιομήχανοι σκέφτονται αλλά ντρέπονται να πουν!

Κορυφαίο σύνθημα: "οι συλλογικές συμβάσεις είναι αναχρονισμός, κάθε άνθρωπος είναι ιδιαίτερος!".




"Για να είναι οι πολεις βιώσιμες, θα πεθαίνουν και αθώοι!!!"

Παραλήρημα...

Έχει ακουστεί ποτέ κάτι πιο φασιστικό, κάτι πιο εξοργιστικό από μέλος του Κοινοβουλίου;;; 

Και σημειώστε κάτι, που μπροστά στα άλλα περνάει απαρατήρητο: Οι ληστές είναι "Αλβανοί", ενώ το θύμα "Βορειοηπειρώτης"...!

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Η Δημοκρατία στα χέρια μας!

Το Υπουργείο "Προστασίας του Πολίτη" (τι ευφημισμός!!!) δεν έχει πάρει ακόμη θέση για τον ξυλοδαρμό και τραυματισμό του Γραμματέα της Νεολαίας ΣΥΝ και του δεύτερου μέλους της Οργάνωσης!

Η Ελληνική Αστυνομία, εκδίδει μία απόφαση - μνημείο διαστρέβλωσης της αλήθειας και συσχετίζει τη συγκέντρωση αλληλεγγύης προς τους 45 συναδέλφους μας που συνελήφθησαν "στο σωρό" στις πορείες της Δευτέρας, με μία συγκέντρωση για τους 6 κατηγορούμενους για συμμετοχή σε τρομοκρατικές οργανώσεις, που πραγματοποιήθηκε ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ (!) και ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΚΤΙΡΙΟ! 
http://astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=4735&Itemid=528&lang

Το ψέμα έσπευσαν να αναπαράγουν (λίγο πιο... έντεχνα) φιλοκυβερνητικές φυλλάδες, όπως τα ΝΕΑ: http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=4607956

Και τέλος, ο Άδωνις Γεωργιάδης, χωρίς να βρει μία λέξη συμπάθειας για τα θύματα της Αστυνομικής βίας, τους χαρακτηρίζει "κάφρους που καταστρέφουν τα πανεπιστήμια" και δηλώνει περήφανος που "οι ήρωες των ΜΑΤ" ζητωκραυγάζον υπέρ του το βράδυ της Δευτέρας!!!

Επίσης, μας λέει πως είναι "μεγάλο πολιτικό θέμα" το ότι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ηρώ Διώτη βρέθηκε στα Δικαστήρια. Προφανώς το ότι οι "ηρωικοί άνδρες των ΜΑΤ" πήγαν να σκοτώσουν δύο νέα παιδιά, δεν είναι μεγάλο πολιτικό θέμα!!!

Πάρτε δώρο και ένα βιντεάκι, με τους ήρωες των ΜΑΤ να προσπαθούν ουρλιάζοντας να διώξουν από το χώρο των δικαστηρίων τους δύο βαριά χτυπημένους, προφανώς για να μην καταγραφεί πως τραυματίστηκαν μέσα στα Δικαστήρια, από τους γεναίους της Αστυνομίας!!!



Και ρεπορτάζ της ΑΥΓΗΣ με ανατριχιαστικές μαρτυρίες μελών της Νεολαίας ΣΥΝ που βρέθηκαν στα Δικαστήρια:
http://www.avgi.gr/ArticleActionshow.action?articleID=586532

 Η προσβολή της Δημοκρατίας δεν έχει πάτο! Εμείς είμαστε αυτοί που θα την υπερασπιστούμε. Η κατάπτωση των Δικαιωμάτων δεν θα σταματήσει χωρίς το λαό στους δρόμους. Όλα εξαρτώνται από εμάς! Δεν θα τους αφήσουμε να μας τσακίσουν τις ζωές! Η Δημοκρατία, τα κοινωνικά και τα εργατικά δικαιώματα κατακτήθηκαν με αγώνα και με αίμα. Δεν θα μας τα πάρουν μέσα σε μια νύχτα. Δεν τους χαρίζουμε τις ζωές μας. Θα τους χαρίσουμε μόνο τους εφιάλτες τους!


Εμπρός λαέ, μη σκύβεις το κεφάλι...

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Τραυματίας από αστυνομικό ο Γραμματέας της Νεολαίας ΣΥΝ!!!



Πριν από λίγο, κατά τη διάρκεια ειρηνικής συγκέντρωσης στα Δικαστήρια της Αθήνας για συμπαράσταση προς τους συλληφθέντες της χθεσινής πορείας, οι αστυνομικές δυνάμεις χτύπησαν βάναυσα χωρίς την παραμικρή πρόκληση τους συγκεντρωμένους. Μεταξύ τους και ο Γραμματέας της Νεολαίας ΣΥΝ και μέλος του Manifesto, Νάσος Ηλιόπουλος, μεταπτυχιακός φοιτητής του Παντείου, χτυπημενος βάρβαρα στο κεφάλι από γκλοπ !!!!!!!!!
Το χτύπημα ήταν πολύ σοβαρό, ο Νάσος δεν μπορούσε να σηκωθεί! Διακομίστηκε επειγόντως στο Γενικό Κρατικό! Η κυβέρνηση διατάζει και η αστυνομία εκτελεί, όποιος αντιστέκεται είναι εχθρός, αυτή η Δημοκρατία είναι για τα σκουπίδια!!!

Η φασιστική πρακτική της αστυνομίας δεν είναι αυτόνομη. Είναι κατόπιν κυβερνητικής εντολής. Το δείχνει η διαρκής επανάλειψη τέτοιων γεγονότων! Μετά το χτεσινό όργιο καταστολής, και την επίθεση σε βάρος των διαδηλωτών στις πορείες μνήμης και εξέγερσης για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, με τα γκλοπ, τα χημικά, τις χειροβομβίδες κρότου-λάμψης που πετάγονταν μέσα στον κόσμο και βγάζαν φλόγες από παντού, η κυβέρνηση και η αστυνομία έδειξαν πως δεν έχουν καμία σχέση με τη Δημοκρατία και τα Δικαιώματα. Η εντολή προς την αστυνομία ήταν σαφής: "Τρομοκρατήστε τους, κάντε τους να μην ξανακατέβουν σε πορεία!!!".

Μετά την πορεία, τα γραφεία της Νεολαίας ΣΥΝ στην Αθήνα δέχτηκαν επίθεση διαδοχικά από δύο διμοιρίες των ΜΑΤ που προσπάθησαν να εισβάλουν στο χώρο, εγκλωβίζοντας μέσα μέλη της Οργάνωσης. Οι άνδρες των ΜΑΤ με χυδαίο υβρεολόγιο απευθύνθηκαν στα μέλη της οργάνωσης που βρίσκονταν στον πρώτο όροφο των γραφείων, λέγοντάς  τους ότι θα βρεθούν στη θέση του δολοφονημένου Αλέξανδρου, ότι «θα έχουμε και άλλον 15 χρόνο νεκρό”, κλώτσαγαν την πόρτα και χτυπούσαν τα κουδούνια ουρλιάζοντας ότι θα “ανέβουν πάνω και θα κάνουν τη γιάφκα(!) λίμπα”, κραύγαζαν “Ζήτω ο Άδωνις Γεωργιάδης” και εθνικιστικούς ύμνους. Το ίδιο σκηνικό ακολούθησε και μετά την αλλαγή βάρδιας, με την νέα διμοιρία να συνεχίζει από εκεί που άφησε η προηγούμενη, φανερώνοντας ότι δεν πρόκειται απλώς για κάποιους… «θερμοκέφαλους» αλλά για την τακτική που συνειδητά επέλεξε η αστυνομική και πολιτική ηγεσία να ακολουθήσει.

Δεν έχουμε καταλάβει σε τι κατάσταση ζούμε, τι έρχεται. Δεν έχουμε καταλάβει σε τι σημείο θα φτάσει ο κρατικός αυταρχισμός για να υπερασπίσει τα συμφέροντα των κυρίαρχων κοινωνικών ελίτ. Στην Ισπανία ο στρατός καταλαμβάνει τον εναέριο χώρο και σπάει απεργίες. Η αντιδημοκρατική εκτροπή των σύγχρονων ευρωπαϊκών δημοκρατιών είναι τεράστια. Καταργούνται τα Συντάγματα, το δικαίωμα της απεργίας και της διαδήλωσης. Όποιος αντιστέκεται τσακίζεται για να βγει από τη μέση.

Όλοι στους δρόμους! Όλοι μπροστά να μη μας τσακίσουν τις ζωές!

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Μνημόνιο και σκουπίδια!

Αυτοί που έλεγαν πως οι δημοτικές εκλογές δεν αφορούν το Μνημόνιο, αλλά το ποιος θα μας μαζεύει τα σκουπίδια, ας βάλουν τώρα τα κοστούμια τους κι ας πάνε να τα μαζέψουν. Γιατί τα σκουπίδια στους δρόμους γίνονται βουνά, όχι επειδή υπάρχει κάποιος κακός διαχειριστής των υπηρεσιών καθαριότητας, αλλά επειδή λόγω Μνημονίου απολύθηκαν οι μισοί υπάλληλοι!!! Λοιπόν;;;



Και... φαίνεται πως το Κολωνάκι είναι ξεχωριστός Δήμος. Εκεί τα σκουπίδια έχουν μαζευτεί!!!
 
Γελοία Ελλάδα του 2010...