Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Για αυτό υπάρχει η γροθιά στο σήμα της ΠΑΣΠ;;;!!!


Π.Α.Σ.Π.: 
Πανελλήνια Αγωνιστική Σπουδάζουσα Παράταξη.

Σε τι... αγώνες αναφέρονται όμως οι "συνάδελφοι"; 

Πάλης;
Πυγμαχίας;

Πάντως όχι σε πολιτικούς αγώνες! Γιατί οι τραμπουκισμοί της ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ προς συναδέλφους τους μέλη της ΑΡΕΝΑ (Αριστερή Ριζοσπαστική Ενότητα ΑΣΟΕΕ) ό,τι πιο πολιτικό θυμίζουν είναι οι "αγώνες" της ΕΚΟΦ και λοιπών παρακρατικών στοιχείων των δεκαετιών του '50 και του '60, όταν το κράτος της Δεξιάς είχε αποφασίσει πως δεν θα αφήσει τους αριστερούς να σπουδάσουν και προσπαθούσε να τους πετάξει έξω από τα πανεπιστήμια με τη βία.

Αυτές τις λαμπρές παραδόσεις ζήλεψαν η ΠΑΣΠ. Την περασμένη Τετάρτη, τα μέλη της ΑΡΕΝΑ έκαναν ανακοινώσεις στα αμφιθέατρα της ΑΣΟΕΕ καλώντας τους/ις φοιτητές/τριες σε Γενική Συνέλευση. Η ηγεσία της ΠΑΣΠ ήξερε πως στη Συνέλευση θα βρεθεί μπροστά στην ανάγκη να τοποθετηθεί ενώπιον των φοιτητών για τα μέτρα του ΠΑΣΟΚ, και έτσι θα αποκαλύπτονταν η διπρόσωπη τακτική της, από τη μία να πουλάει ένα αριστερό (...) προφίλ και από την άλλη να είναι ισχυρό κομμάτι του "συστήματος ΠΑΣΟΚ". Απείλησε λοιπόν τους συνδικαλιστές της ΑΡΕΝΑ πως αν συνέχιζαν τα καλέσματα θα τους... έδερναν! Η ΑΡΕΝΑ φυσικά αγνόησε τις απειλές τους και οι περήφανοι... σοσιαλιστές της ΠΑΣΠ πραγματοποίησαν την απειλή τους!

Δεν χρειάζονται πολλά περισσότερα για να διαπιστώσει κανείς πως οι πολιτικές ομοιότητες του ΠΑΣΟΚ με τη ΝΔ εκτείνονται σε όλα τα επίπεδα των πολιτικών πρακτικών και βεβαίως και στις φοιτητικές τους παρατάξεις. Η ΠΑΣΠ στις σχολές που έχει την πλειοψηφία, προσπαθεί να διατηρήσει την εξουσία της με τους όρους της ΔΑΠ! Με πάρτυ και life style απολίτικη παρουσία και όταν αυτό δεν αρκεί με απειλές και ξυλοδαρμούς! 

Τα ελληνικά πανεπιστήμια δεν πέταξαν έξω το σπουδαστικό τμήμα της Ασφάλειας για να το αντικαταστήσουν νέοι χωροφύλακες της πολιτικής ζωής τους. Οι πρακτικές της ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ είναι γνωστές και γεγονότα σαν αυτό είναι απλώς η κορυφή του παγόβουνου. Αυτά τα παγόβουνα, είναι όμως πάντα επικίνδυνα για δημοκρατικά... ναυάγια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου