Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Η Δημοκρατία στα χέρια μας!

Το Υπουργείο "Προστασίας του Πολίτη" (τι ευφημισμός!!!) δεν έχει πάρει ακόμη θέση για τον ξυλοδαρμό και τραυματισμό του Γραμματέα της Νεολαίας ΣΥΝ και του δεύτερου μέλους της Οργάνωσης!

Η Ελληνική Αστυνομία, εκδίδει μία απόφαση - μνημείο διαστρέβλωσης της αλήθειας και συσχετίζει τη συγκέντρωση αλληλεγγύης προς τους 45 συναδέλφους μας που συνελήφθησαν "στο σωρό" στις πορείες της Δευτέρας, με μία συγκέντρωση για τους 6 κατηγορούμενους για συμμετοχή σε τρομοκρατικές οργανώσεις, που πραγματοποιήθηκε ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ (!) και ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΚΤΙΡΙΟ! 
http://astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=4735&Itemid=528&lang

Το ψέμα έσπευσαν να αναπαράγουν (λίγο πιο... έντεχνα) φιλοκυβερνητικές φυλλάδες, όπως τα ΝΕΑ: http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=4607956

Και τέλος, ο Άδωνις Γεωργιάδης, χωρίς να βρει μία λέξη συμπάθειας για τα θύματα της Αστυνομικής βίας, τους χαρακτηρίζει "κάφρους που καταστρέφουν τα πανεπιστήμια" και δηλώνει περήφανος που "οι ήρωες των ΜΑΤ" ζητωκραυγάζον υπέρ του το βράδυ της Δευτέρας!!!

Επίσης, μας λέει πως είναι "μεγάλο πολιτικό θέμα" το ότι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ηρώ Διώτη βρέθηκε στα Δικαστήρια. Προφανώς το ότι οι "ηρωικοί άνδρες των ΜΑΤ" πήγαν να σκοτώσουν δύο νέα παιδιά, δεν είναι μεγάλο πολιτικό θέμα!!!

Πάρτε δώρο και ένα βιντεάκι, με τους ήρωες των ΜΑΤ να προσπαθούν ουρλιάζοντας να διώξουν από το χώρο των δικαστηρίων τους δύο βαριά χτυπημένους, προφανώς για να μην καταγραφεί πως τραυματίστηκαν μέσα στα Δικαστήρια, από τους γεναίους της Αστυνομίας!!!



Και ρεπορτάζ της ΑΥΓΗΣ με ανατριχιαστικές μαρτυρίες μελών της Νεολαίας ΣΥΝ που βρέθηκαν στα Δικαστήρια:
http://www.avgi.gr/ArticleActionshow.action?articleID=586532

 Η προσβολή της Δημοκρατίας δεν έχει πάτο! Εμείς είμαστε αυτοί που θα την υπερασπιστούμε. Η κατάπτωση των Δικαιωμάτων δεν θα σταματήσει χωρίς το λαό στους δρόμους. Όλα εξαρτώνται από εμάς! Δεν θα τους αφήσουμε να μας τσακίσουν τις ζωές! Η Δημοκρατία, τα κοινωνικά και τα εργατικά δικαιώματα κατακτήθηκαν με αγώνα και με αίμα. Δεν θα μας τα πάρουν μέσα σε μια νύχτα. Δεν τους χαρίζουμε τις ζωές μας. Θα τους χαρίσουμε μόνο τους εφιάλτες τους!


Εμπρός λαέ, μη σκύβεις το κεφάλι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου