Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Τραυματίας από αστυνομικό ο Γραμματέας της Νεολαίας ΣΥΝ!!!



Πριν από λίγο, κατά τη διάρκεια ειρηνικής συγκέντρωσης στα Δικαστήρια της Αθήνας για συμπαράσταση προς τους συλληφθέντες της χθεσινής πορείας, οι αστυνομικές δυνάμεις χτύπησαν βάναυσα χωρίς την παραμικρή πρόκληση τους συγκεντρωμένους. Μεταξύ τους και ο Γραμματέας της Νεολαίας ΣΥΝ και μέλος του Manifesto, Νάσος Ηλιόπουλος, μεταπτυχιακός φοιτητής του Παντείου, χτυπημενος βάρβαρα στο κεφάλι από γκλοπ !!!!!!!!!
Το χτύπημα ήταν πολύ σοβαρό, ο Νάσος δεν μπορούσε να σηκωθεί! Διακομίστηκε επειγόντως στο Γενικό Κρατικό! Η κυβέρνηση διατάζει και η αστυνομία εκτελεί, όποιος αντιστέκεται είναι εχθρός, αυτή η Δημοκρατία είναι για τα σκουπίδια!!!

Η φασιστική πρακτική της αστυνομίας δεν είναι αυτόνομη. Είναι κατόπιν κυβερνητικής εντολής. Το δείχνει η διαρκής επανάλειψη τέτοιων γεγονότων! Μετά το χτεσινό όργιο καταστολής, και την επίθεση σε βάρος των διαδηλωτών στις πορείες μνήμης και εξέγερσης για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, με τα γκλοπ, τα χημικά, τις χειροβομβίδες κρότου-λάμψης που πετάγονταν μέσα στον κόσμο και βγάζαν φλόγες από παντού, η κυβέρνηση και η αστυνομία έδειξαν πως δεν έχουν καμία σχέση με τη Δημοκρατία και τα Δικαιώματα. Η εντολή προς την αστυνομία ήταν σαφής: "Τρομοκρατήστε τους, κάντε τους να μην ξανακατέβουν σε πορεία!!!".

Μετά την πορεία, τα γραφεία της Νεολαίας ΣΥΝ στην Αθήνα δέχτηκαν επίθεση διαδοχικά από δύο διμοιρίες των ΜΑΤ που προσπάθησαν να εισβάλουν στο χώρο, εγκλωβίζοντας μέσα μέλη της Οργάνωσης. Οι άνδρες των ΜΑΤ με χυδαίο υβρεολόγιο απευθύνθηκαν στα μέλη της οργάνωσης που βρίσκονταν στον πρώτο όροφο των γραφείων, λέγοντάς  τους ότι θα βρεθούν στη θέση του δολοφονημένου Αλέξανδρου, ότι «θα έχουμε και άλλον 15 χρόνο νεκρό”, κλώτσαγαν την πόρτα και χτυπούσαν τα κουδούνια ουρλιάζοντας ότι θα “ανέβουν πάνω και θα κάνουν τη γιάφκα(!) λίμπα”, κραύγαζαν “Ζήτω ο Άδωνις Γεωργιάδης” και εθνικιστικούς ύμνους. Το ίδιο σκηνικό ακολούθησε και μετά την αλλαγή βάρδιας, με την νέα διμοιρία να συνεχίζει από εκεί που άφησε η προηγούμενη, φανερώνοντας ότι δεν πρόκειται απλώς για κάποιους… «θερμοκέφαλους» αλλά για την τακτική που συνειδητά επέλεξε η αστυνομική και πολιτική ηγεσία να ακολουθήσει.

Δεν έχουμε καταλάβει σε τι κατάσταση ζούμε, τι έρχεται. Δεν έχουμε καταλάβει σε τι σημείο θα φτάσει ο κρατικός αυταρχισμός για να υπερασπίσει τα συμφέροντα των κυρίαρχων κοινωνικών ελίτ. Στην Ισπανία ο στρατός καταλαμβάνει τον εναέριο χώρο και σπάει απεργίες. Η αντιδημοκρατική εκτροπή των σύγχρονων ευρωπαϊκών δημοκρατιών είναι τεράστια. Καταργούνται τα Συντάγματα, το δικαίωμα της απεργίας και της διαδήλωσης. Όποιος αντιστέκεται τσακίζεται για να βγει από τη μέση.

Όλοι στους δρόμους! Όλοι μπροστά να μη μας τσακίσουν τις ζωές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου