Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

ΔΙΚΑΙΩΣΗ: "Τάσεις" και στη Νέα Δημοκρατία!


Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΑΥΓΗΣ,
κάποιοι στη Νέα Δημοκρατία προωθούν τη συγκρότηση "Τάσεων", γοητευμένοι προφανώς, έστω και καθυστερημένα, από την λαμπρή παρουσία των αντίστοιχων μορφωμάτων στον Συνασπισμό και την καίρια συμβολή τους στην προώθηση της εσωκομματικής δημοκρατίας.

Ήδη έχουν αρχίσει κινήσεις ζύμωσης και δημιουργίας των πρώτων μορφωμάτων. Έτοιμα προς ίδρυση είναι το Δεξιό Ρεύμα (Ριζοσπάστες Νεοφιλελεύθεροι με αναφορές στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, με επικεφαλής τον Κ. Χατζηδάκη και εκπρόσωπο της μειοψηφίας της τάσης τον Γ. Αλογοσκούφη) και η Αναπαλαιωτική Πτέρυγα (Λαϊκή Δεξιά παλαιάς κοπής, που προωθεί την ευρύτερη συνάντηση όλων των συντηρητικών δυνάμεων, με επικεφαλής τον Γεράσιμο Γιακουμάτο και ιδεολογικό "φάρο" τον ιστορικό ηγέτη της παράταξης Ευάγγελο Αβέρωφ, που ομιλώντας εκ του τάφου καταλαμβάνει τη σκέψη των επιγόνων του, ενώ ρόλο στην τάση διεκδικεί και ο Π. Ψωμιάδης). Κείμενο συμβολής ετοιμάζει και το Μαυρομπλε Δίκτυο (Ακροδεξιοί νέου τύπου που κινούνται στα όρια της ΝΔ και επιδιώκουν ανασύνθεση του χώρου και συνένωση με το ΛΑΟΣ), που όμως δεν αυτοπροσδιορίζεται ως τάση, αλλά ως πλατφόρμα ιδεών.
Πληροφορίες θέλουν τις τρεις τάσεις της Νέας Δημοκρατίας να παρουσιάζονται σε κοινή εκδήλωση στο τέλος της οποίας θα παρουσιαστεί η παράσταση "Προμηθέας Δεσμώτης", με τον Πρόεδρο του κόμματος στον ομώνυμο ρόλο.

... άντε, με το καλό και συνιστώσες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου