Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2009

ΛΑΟΣ: Η ανθρωποφαγία συνεχίζεται.

Βίντεο από την πορεία της Νεολαίας (λέμε τώρα...) του ΛΑΟΣ με αίτημα την απομάκρυνση της πανεπιστημιακού Θάλειας Δραγώνα από τη θέση της Γραμματέως του Υπουργείας (ευτυχώς όχι "Εθνικής" πλέον) Παιδείας, λόγω διαφωνίας με τις επιστημονικές απόψεις της, τις οποίες και παρουσιάζει ως (τι άλλο;) αντεθνικές! Ο Καρατζαφέρης χτες στη Βουλή συνέχισε την τακτική της παράφρασης του έργου της Δραγώνα και της δημιουργίας εντυπώσεων, εμφανίζοντας και σχετική επιστολή συλλόγου... απόστρατων αξιωματικών!





Καταγγελία της Συσπείρωσης Πανεπιστημιακών Θεσσαλονίκης

Η Συσπείρωση Πανεπιστημιακών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου και του Πανεπιστημίου Μακεδονίας καταγγέλλει τις προσωπικές επιθέσεις από τη νεολαία του ΛΑΟΣ και σε εκπομπή ιδιωτικού τηλεοπτικού καναλιού κατά της Μαρίας Ρεπούση, της Θάλειας Δραγώνα και πανεπιστημιακών.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση: «Καταδικάζουμε τις επαναλαμβανόμενες απόπειρες πατριδοκαπηλίας, φίμωσης του επιστημονικού λόγου, καθυπόταξής του στη λογική του θυμικού μιας απροσδιόριστης σκοτεινής «πλειοψηφίας». Καλούμε όλη την ακαδημαϊκή κοινότητα, αλλά και τους δημοκρατικούς πολίτες αυτής της χώρας να απαξιώσουν τη διολίσθηση προς μια γενικευμένη φασίζουσα λογοκρισία της έρευνας, της σκέψης και εν τέλει προς μια κατάφωρη και ουσιαστική παραβίαση του πανεπιστημιακού ασύλου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου