Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2010

Ιδού ο άνθρωπος!


Ιδού λοιπόν! Ο υπουργός που προστατεύει δολοφόνους για να ενισχύσει τον εκλογικό του μηχανισμό.
Ο κ. Μαρκογιαννάκης, πρώην υφυπουργός Δημόσιας Τάξης και... Δικαιοσύνης (τρομάρα μας!), χάρη στην προηγούμενη ιδιότητα του ως εισαγγελέως (την οποία και απέκτησε επί Χούντας!!!) έχει συστήσει ένα μεγάλο και ευρύ δίκτυο "αλληλοβοήθειας", εκμεταλλευόμενος τις προσβάσεις που έχει στους τοπικούς θεσμούς δικαιοσύνης. Το δίκτυο αυτό συντηρεί σε μεγάλο βαθμό την εκλογική πελατεία του κ. Μαρκογιαννάκη, καθιστώντας τη λέξη "διαπλοκή" εξαιρετικά ανεπαρκή και ήπια για να περιγράψει τα όσα υλοποιούνται κατά αυτόν τον τρόπο.
Ο κ. Μαρκογιαννάκης λοιπόν, από τους μεγάλους "εθναμύντορες", δεινός "υπέρμαχος" της κοινωνικής ευταξίας, εχθρικός απέναντι στις λαϊκές κινητοποιήσεις από το φόβο των "επεισοδίων" και της διατάραξης της κοινωνικής ειρήνης, φοβικός προς στην είσοδο μουσουλμάνων μεταναστών στη χώρα λόγω "πολιτισμικού χάσματος" (σιγά, κουλτουριάρη...), και επιθετικός απέναντι σε εισαγγελείς που δεν του κάνουν τα χατίρια(υπόθεση εξύβρισης Δ. Λινού) χαρίζει σε ισοβίτες την ελευθερία τους και τους επιτρέπει να επιδοθούν εκ νέου στο έργο τους!
Η παχυδερμία των ελληνικών πολιτικών ελίτ είναι δεδομένη. Μόνο η εκτεταμένη δημοσιοποίηση αυτής της ιστορίας μπορεί να προκαλέσει ίσως κάποια διακοπή στην πολιτική πορεία του κ. Μαρκογιαννάκη. Άλλωστε, τώρα που το νομοσχέδιο για την υπηκοότητα των μεταναστών είναι ψηλά στην ατζέντα, ο κ. Σαμαράς χρειάζεται τέτοιους βαθιά "δημοκρατικούς" και "φιλελεύθερους" εκπροσώπους. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον, πως στις επόμενες εκλογές, ο ευνοούμενος του κ. Μαρκογιαννάκη δολοφόνος, δεν θα είναι εκτός φυλακής για να ανταποδώσει την ευεργεσία διά του σταυρού. Ο άλλος σταυρός, δυστυχώς, είναι σίγουρος. Αυτός, πάνω στο μνήμα του νεκρού παιδιού...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου