Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

Ποιος είναι ο πρώην υπουργός που προστατεύει δολοφόνους;


Πριν από λίγο καιρό, ξεκίνησε στην Κρήτη μία δίκη. Κατηγορούμενος είναι ο 33χρονος Ζαχαρίας Λαγουδάκης από το χωριό Άγιος Μάμας Μυλοποτάμου για το φόνο του 21χρόνου φοιτητή Μανόλη Χορευτάκη, το Μάιο του 2008 στο Ρέθυμνο.

Η δολοφονία έγινε ενώπιον μαρτύρων ως εξής: Το θύμα βρίσκονταν σε ένα κατάστημα fast food όπου κατά λάθος λέρωσε τον δράστη, πετώντας κάτι στα σκουπίδια. Ο δράστης κυνήγησε το θύμα και το μαχαίρωσε. Τόσο απλά...
Πληροφορίες αναφέρουν πως ο δράστης αρχικά έφυγε και επανήλθε λίγο αργότερα, επομένως η ενέργεια του δεν ήταν εν βρασμώ ψυχής.

Γιατί ενδιαφέρουν όλα αυτά το blog; Ο δράστης πριν από κάποια χρόνια είχε καταδικαστεί για δολοφονία. Όμως, αποφυλακίστηκε μάλλον... σύντομα, και έτσι είχε την ευκαιρία να κάνει και νέο φόνο!

Πως αποφυλακίστηκε ο δράστης; Α, μα εδώ είναι το ωραίο. Λόγω ΚΟΥΜΠΑΡΙΑΣ με μεγάλο τοπικό πολιτικό παράγοντα, πρώην υπουργό, με μεγάλη εμμονή δημοσίως με τα θέματα ηθικής και εθνικής τάξης και με ένα τεράστιο πελατειακό δίκτυο που κάνει ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ τέτοιου τύπου διευκολύνσεις!!!

Ποιος είναι ο πολιτικός που κουβαλάει στα χέρια του το αίμα του νέου παιδιού; Ποιος είναι ο επίορκος που αντί να προστατεύει το λαό και το Σύνταγμα προστατεύει τους δολοφόνους - εκλογικούς πελάτες του;

Η αποκάλυψη από το blog, σύντομα...

4 σχόλια:

  1. Εγώ ξέρω ήδη...
    Εσύ μου το αποκάλυψες μεταξύ τυρού και αχλαδίου (...τσέχικου!!)

    Γ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μάλλον ελληνικό (ή το πιο πιθανό βουλγάρικο ήταν το αχλάδι, γιατί τσέχικο....δεν!)
    και εγώ θέλω να μάθω το όνομα... (τι, εμείς που δεν ήμασταν στο τραπέζι, να μη μάθουμε? δεν είναι σωστό!)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πράγματι! Το αχλάδι ήταν αγνώστου προελεύσεως (μπορεί και βουλγάρικο!)Το τυρί όμως ήταν made in Praha, το γνωστό pivny syr! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα ήθελα να σας ενημερώσω πως στην ανάμειξη του πολιτικού είχαν αναφερθεί τα κανάλια μετά το περιστατικό. Μάλιστα μία εκπομπή που ασχολείται με δολοφονίες είχε ολόκληρο ρεπορτάζ για τη σχέση του εν λόγω πολιτικού με το δράστη. Δε γνωρίζω βέβαια εάν μίλησε και ο ίδιος ο πολιτικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή