Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Άσκηση τουΣτρατού κατά "Εσωτερικού Εχθρού"



Πραγματική άσκηση του Ελληνικού Στρατού, που πλέον συγκροτεί Μονάδες και ασκείται για την αντιμετώπιση του «Εσωτερικού Εχθρού». Η άσκηση με το κωδικό όνομα «Καλλίμαχος» έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Βόρεια Ελλάδα.
Στην άσκηση γίνεται κανονική αναπαρασταση συγκρούσεων με 50 ατομα σαν διαδηλωτές να ρίχνουν πετρες και μπουκάλια σε διμοιρίες οι οποίες ανασυντάσσονται και με βοήθεις σκαπτικών μέσων σπάνε τα οδοφράγματα και κάνουν φάλαγγα σε διαδηλωτές!!!!
Ποιες είναι οι παρεχόμενες εγγυήσεις ότι οι δυνάμεις αυτές δεν θα χρησιμοποιηθούν εναντίον ελλήνων πολιτών στη χώρα μας ?
Τελικά η κυβέρνηση ετοιμάζεται για εμφύλιο πόλεμο και συγκροτεί-εκπαιδευει τις ένοπλες δυνάμεις με αυτό τον προσανατολισμό? 


Δηλώσεις αξιωματικού στο MEGA που πληροφορεί (όσο κι αν προσπαθεί πανικόβλητος να το μαζέψει ο Χασαπόπουλος) πως ο στρατός εκπαιδεύεται για να παρεμβαίνει στην ίδια τη χώρα, ακόμη και για απευθείας επέμβαση του ΝΑΤΟ!!!

Ο τύπος έχει καθημερινή εκπομπή στο HIGH TV, είναι πατενταρισμένος ακροδεξιός και προφανώς αυτά είναι εν γνώσει των Χασαπόπουλου-Αναγνωστάκη.
http://www.google.gr/search?sclient=psy&hl=el&q=%CE%91%CE%BD%CF%84%CF%8E%CE%BD%CE%B7%CF%82+%CE%9C%CF%85%CE%BB%CF%89%CE%BD%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82&aq=f&aqi=&aql=&oq=&pbx=1&cad=h

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου