Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Ξεφτίλα για Δημαρά!!!



Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Στέλιος Κούλογλου έγραψε στο TVXS πως στη μάχη για την Περιφέρεια Αττικής προηγείται η... σκιά του Γιάννη Δημαρά! Ο υπαινιγμός ήταν σαφής και αφορούσε την ελάχιστη παρουσία του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στα ΜΜΕ, γεγονός που λογικά προκαλεί απορία για την αιτία αυτής της απροσδόκητης και ασυνήθιστης προεκλογικής αποχής από τη δημοσιότητα.

Μπορούσαμε να κάνουμε κάποιες εικασίες. Όπως, για παράδειγμα, πως ο κ. Δημαράς θα δυσκολευόταν να εξηγήσει πως ένας βουλευτής ψηφίζει "παρών" στο Μνημόνιο αλλά "υπέρ" στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο και τον Καλλικράτη καθώς και στα μέτρα επικαιροποίησης του Μνημονίου. Όπως επίσης, πως δεν θα μπορούσε να κρύψει την ένδεια θέσεων που χαρακτηρίζει την παράταξη του. Τέλος, πως δεν θα μπορούσε να παράσχει καμία πειστική εξήγηση για την παρουσία σε θέσεις-κλειδιά του ψηφοδελτίου του (π.χ. υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης) στενών συνεργατών και στελεχών του υπο συγκρότηση κόμματος της (ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΡΙΑΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!) Ντόρας Μπακογιάννη.

Την προηγούμενη εβδομάδα όμως, στους παραπάνω λόγους προστέθηκε άλλος ένας. Ο Γιάννης Δημαράς σε συνέντευξη του στο ραδιοφωνικό σταθμό "Στο Κόκκινο, 105.5 FM" επιβεβαίωσε όλα τα παραπάνω. Χαρακτηριστική της αμηχανίας του είναι η απάντηση του στην ερώτηση "Τι θα κάνετε ως Περιφερειάρχης για να αντιμετωπίσετε το Μνημόνιο". Η νεφελώδης απόκριση του, "Θα κάνω ό,τι μπορώ, επειδή είμαι εναντιον του Μνημονίου", χωρίς να λέει τίποτα λέει τα πάντα. 

Φάνηκε όμως, πως ο άνθρωπος δεν μπορεί να διαχειριστεί τί-πο-τα! Η στάση του απέναντι στους δημοσιογράφους όταν του επεσήμαιναν πως δεν απαντά στα ερωτήματα τους ήταν να τους κατηγορήσει για κομματικούς εγκάθετους! Η ψυχραιμία του ήταν χαμένη από τα πρώτα λεπτά της συνέντευξης. Το ίδιο όμως και η νηφαλιότητα του!!! Γιατί τα γελάκια που ξαφνικά αδυνατεί να συγκρατήσει ο κ. Δημαράς, ο χωρίς ειρμό λόγος του και η αγένεια του έναντι των δημοσιογράφων δείχνουν πως μάλλον δεν βγήκε... "στεγνός" στη συνέντευξη!

Ακούστε και κρίνετε. ΠΟΣΟ ΜΑΤΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΤΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΑ ΜΜΕ;;;






Πάρτε και bonus άλλο ένα βιντεάκι, με συνέντευξη του Γιάννη Δημαρά στο MEGA, όπου ως γνήσιος... αντιμνημονιακός, δηλώνει πλήρη υποστήριξη στο Γ. Παπανδρέου και πως το... ΠΑΣΟΚ θα σώσει τη χώρα!




Πόσο πιο μεγάλη κοροϊδία μπορεί να υπάρξει;;; Πόσο πιο ηλίθιος λαϊκισμός;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου