Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

Ο MEGAλος σύμμαχος του Χρυσοχοϊδη!

Μην σφίγγεσαι James Bond...



...έρχονται οι φίλοι σου!





Έξω από κάθε αντίληψη δεοντολογίας, χωρίς το παραμικρό πρόσχημα και με... λεπτές πινελιές θεατρινίστικης απελπισίας, το MEGA μπήκε χθες στην πρώτη γραμμή της υπεράσπισης του κ. Χρυσοχοϊδη και της αστυνομίας, μετά από τα γεγονότα στα Εξάρχεια και τη σύλληψη δύο μελών του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, ο υπουργός φιλοξενήθηκε επί ένα τέταρτο. Στην αρχή ήταν λίγο... μαγκωμένος και απολογητικός. Όμως, με λίγο σπρώξιμο από τον κ. Πρετεντέρη (σχολίασε τις δηλώσεις Τσίπρα πως υπάρχει σχέδιο για να γίνουν τα Εξάρχεια "Λωρίδα της Γάζας" λέγοντας "προφανώς δεν ξέρει ο κ. Τσίπρας τι είναι η Λωρίδα της Γάζας, όταν τα μάθει ας μιλάει!!!") ο Χρυσοχοϊδης πήρε μπρος. Χρειάστηκε βεβαίως να απολογηθεί πρώτα στον Πρετεντέρη για την απόφαση του να καταργήσει τον νόμο για τις κουκούλες.

Έφτασε λοιπόν να μας πει πως θα η αστυνομία θα μείνει στα Εξάρχεια "μέχρι να φύγει από εκεί και ο τελευταίος χούλιγκαν!" (δηλαδή, 200 αστυνομικοί για έναν... "χούλιγκαν"; Αυτό κάτι λέει ή για την αποτελεσματικότητα της αστυνομίας ή για την αξία του "χούλιγκαν"!) και συμπλήρωσε τις απειλητικές υποσχέσεις του με μία κοινωνιολογική (!!@%#^@%%@#!!) ανάλυση που έλεγε πως "στο κέντρο της Αθήνας συναντώνται το έγκλημα με τα κοινωνικά προβλήματα" (Και τι γίνεται μετά; Ανταλλάσσουν απόψεις;).
Το αποκορύφωμα βεβαίως ήταν στο τέλος, όπου ο κ. Χρυσοχοϊδης, ωθούμενος υπό του Πρετεντέρη που αναφέρονταν διαρκώς στις δηλώσεις Τσίπρα (ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΟ MEGA ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΧΑΡΗ ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΙΞΕΙ!!!) άρχισε να απαντάει σε... πρώτο πρόσωπο στον πρόεδρο του ΣΥΝ, που βεβαίως ήταν απών!!!

Ασφαλώς, εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ δεν εμφανίστηκε ποτέ στο δελτίο για να απαντήσει. Άλλωστε, ούτε στο δελτίο του Alter συνέβη κάτι τέτοιο. Στο τέλος της συνέντευξης, ο Χρυσοχοϊδης προστατεύτηκε ακόμη περισσότερο, ρίχνοντας (με τη βοήθεια της Τρέμη) όλη την ευθύνη στους αστυνομικούς και την προηγούμενη ηγεσία. Λες και είναι άλλος αυτός που έχει εγκαταστήσει τους ξεφρενιασμένους αστυνομικούς μέσα και γύρω από τα Εξάρχεια εδώ και δυο εβδομάδες.
Βεβαίως, με τον πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ αστυνομοδημοσιογράφο Π. Σόμπολο να εργάζεται στο MEGA (και την παράταξη του ΚΚΕ στην ΕΣΗΕΑ να αρνείται να συνεργαστεί για να βγει αριστερός πρόεδρος, ακόμη και από τη δική του παράταξη!!!) είναι μάλλον ανεδαφικό να ελπίζουμε πως η Ένωση θα θέσει στο σταθμό θέμα δεοντολογίας..!

Το βίντεο της συνέντευξης:
http://www.megatv.com/summaries.asp?catid=14539&subid=2&pubid=4539739








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου